Wat is mijn huis waard

TOFFwonen, als 't gaat om de waarde van jouw huis.

Verkopen dat doen we samen. Het is onze missie om met onze unieke en persoonlijke aanpak van iemands huis een andermans droomhuis te maken. Dat doen we met aandacht voor de klant, enthousiasme en 200% inzet.
Niet voor niets is onze slogan: TOFFwonen, als het om (t)huis gaat!

Wat is mijn huis waard?

Bij TOFFwonen beseffen wij als geen ander hoe belangrijk de stap is om je eigen huis te verkopen. Waarschijnlijk zit je met een aantal belangrijke vragen, zoals wat levert mijn huis op? De keuze voor de makelaar waarmee je dit traject aangaat, is heel belangrijk. Je gaat immers voor langere tijd een vertrouwensband met elkaar aan.

Net als iedereen wil ook jij vast graag een makelaar die deskundig en professioneel is. Een makelaar bij wie jij je prettig voelt en op wie je kunt vertrouwen. Tijdens een geheel vrijblijvend en persoonlijk oriëntatiegesprek laten we je graag kennis maken met het team van TOFFwonen. We beantwoorden al jouw vragen, misschien wel jouw meest belangrijke vraag: “Wat is mijn huis waard?”.

Daarnaast leggen we uit wat we doen, hoe we dat aanpakken en vooral hoe we jou als verkoper begeleiden, informeren en adviseren. Als het om jouw (t)huis gaat ben je bij TOFFwonen aan het het juiste adres.

Op de hoogte blijven van meer TOFFE woningen die komen gaan?

Schrijf je in op onze website als woningzoekende. We zullen je per mail op de hoogte houden van nieuwe TOFFE woningen, die aansluiten bij jouw woonwensen.

Ik schrijf me hier graag in als woningzoekende!