Beschrijving

Centraal gelegen in Oudenbosch staat een prachtig herenhuis. 
Een karakteristieke woning waar ons TOFF-hart sneller van gaat kloppen. Een woning die wat ons betreft niet zou misstaan in een woonmagazine.
Daterend uit 1950, met de charme van toen, maar volledig anno 2020.
Het is de perfecte match van oud en nieuw wat deze woning zo uniek maakt en die ons dat heerlijke thuisgevoel bezorgt. 

Een herenhuis met 4 slaapkamers, waaronder een prachtige master bedroom met badkamer ensuite en een multifunctionele (kantoor)ruimte met eigen entree, toilet en pantry waardoor je op deze plek wonen en werken perfect kan combineren. 
Gelegen hartje Oudenbosch, nabij het station en op loopafstand van scholen en centrum en met voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. 

De woning is in 2001 t/m 2005 volledig gerenoveerd en in 2020 gemoderniseerd.

Gaat jouw hart bij het zien van de foto's ook al sneller kloppen? Zie jij jezelf hier wel wonen?
Aarzel niet en bel ons voor een afspraak. We nodigen je van harte uit dit TOFFE herenhuis zelf te bewonderen.

Indeling

Via de entree, bereiken we de ruime hal met hardstenen plavuizen vloer. Hier bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping, een moderne betegeld toilet en de toegang tot de oorspronkelijke kelder van voor 1900. Deze kelder met stahoogte is ca 30m2.

Vanuit de hal betreden we de ruime living, welke is voorzien van een lichte parketvloer, stucwanden en - plafonds, een sfeervolle gashaard en prachtige originele glas-in-lood ramen. 

De gesloten keuken is volledig vernieuwd in 2020. De keukenopstelling, welke qua sfeer en stijl perfect past in deze woning, biedt een groot keukenblad met veel werkruimte en moderne inbouwapparatuur. 

De keuken biedt toegang tot de geheel omsloten achtertuin met groot terras, borders en gazon.
De dubbele poort geeft je de gelegenheid om je auto, indien gewenst, achter te parkeren.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt datzelfde warme, karakteristieke gevoel als beneden. 
Deze verdieping telt drie volwaardige slaapkamers, een moderne separate toiletruime en luxe badkamer met moderne douche, designradiator en wastafelmeubel.
Op de eerste verdieping bevindt zich bovendien een praktische wasruimte met aansluitingen voor het witgoed en de CV-ketel. 

Bijzondere aandacht verdient hier toch wel de master bedroom met badkamer ensuite! Wat een prachtige luxe suite is dit. Voor menigeen een droom die uitkomt. 
Na een lange dag kun je hier heerlijk relaxen. De riante slaapkamer, waarin de originele balken in ere zijn hersteld, heeft een riante kastenwand. 
De lichte badkamer ensuite bied je alle luxe en comfort met een modern vrijstaande bad, een douchecabine en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Via een vaste trap bereiken we de 2e verdieping waar zich een ruime 4e slaapkamer bevindt.
Deze sfeervolle ruimte is eveneens volledig afgewerkt met kantelramen en heeft ook die mooie houten balken in het zicht.

Tuin

De riante tuin met volwassen bomen en beplanting beschikt over een groot terras, borders, gazon en een stenen berging.

Bijzonderheden

De aangegeven maten zijn inclusief het aantal vierkante meters vloeroppervlak en inhoud van het kantoorgedeelte aan Sint Bernaertsstraat 33a. 

De woning is in 2001 t/m 2005 volledig gerenoveerd en in 2020 gemoderniseerd.

Het betreft hier wonen met bedrijvigheid.
Naast de woning bevindt zich een multifunctionele (kantoor)ruimte van ongeveer 44 m2.
Deze ruimte heeft een eigen entree, ontvangstruimte, toilet en pantry en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.
Bent u benieuwd welke zakelijke activiteiten u hier mag uitvoeren volgens het huidige bestemmingsplan? Hiervoor verwijzen we u naar de gemeente Halderberge.

De ideale plek om wonen en werken te combineren.

Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie kan geen recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken