Beschrijving

We zijn verheugd dat we u wederom een levensloopbestendige patiobungalow in de geliefde wijk Albano te Oudenbosch kunnen aanbieden. 
Dit keer gelegen aan de Molmerlaan, een rustige straat met parkeergelegenheid voor de deur, dichtbij het openbaar vervoer en op fietsafstand van het historische centrum van Oudenbosch. Vanuit hier trekt u zo te voet of op de fiets de weide omgeving in, zowel bossen als polderlandschap bevinden zich in de nabije omgeving.

De woning heeft naast een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een inpandige garage/berging, een zonnige patiotuin met overkapping en een multifunctionele bovenverdieping. 
Het aanbod van levensloopbestendige woningen is schaars en daarom raden wij u aan bij interesse direct contact met ons op te nemen. 
We heten u van harte welkom aan Molmerlaan 20 om deze woning met eigen ogen te komen bekijken.

Indeling

Via de entree bereiken we de lichte living met plavuizenvloer, een gesloten haard en een heerlijke grote schuifpui waardoor u in het voorjaar en de zomer uw patiotuin gemakkelijk bij uw woning betrekt. 
Aan de voorzijde van de woonkamer ligt de open keuken die zodanig is opgesteld dat er nauwelijks zicht is vanuit de woonkamer op het werkblad van de keuken.
De keuken heeft een nette inrichting en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. 
De hal, woonkamer en keuken zijn tevens voorzien van vloerverwarming. 

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer op de begane grond. Dit slaapvertrek heeft een ruime vaste kastenwand.
De geheel betegelde badkamer ensuite is bereikbaar vanuit de slaapkamer en beschikt over een ligbad, een douchebak en een wastafel. 

Verder staat de woonkamer in verbinding met een portaal waar zich het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping bevindt. 
Ook de verwarmde garage c.q. berging is te betreden via dit tussenportaal. Hier treft u de aansluitingen voor het witgoed.
Deze ruimte heeft een eigen toegangsdeur vanuit buiten. Het is echter ook mogelijk om hier een garagedeur te plaatsen.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bestaat uit één grote multifunctionele ruimte. De CV-opstelling bevindt zich hier in een afgesloten kastruimte.
Het is mogelijk deze ruimte naar wens in te delen in bijvoorbeeld meerdere slaapkamers en een extra badkamer.

Tuin

De woning beschikt over een geheel omsloten, zonnige patiotuin met overkapping aan de woning. 
Hier kunt u in alle rust genieten.
De tuin is onderhoudsarm en bestaat grotendeels uit terras en een plantenborder.
Verder heeft deze tuin een achterom, welke uitkomt op een voetpad.

Bijzonderheden

Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie kan geen recht worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken