Beschrijving

Gelegen in de kindvriendelijke wijk Pagnevaart bieden we je deze verrassend grote, uitgebouwde hoekwoning aan. De woning is volledig voorzien van nieuwe kozijnen en dubbelglas.
Met een grote lichte woonkamer, een heerlijke tuin, 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot meer is dit met recht een huis dat geschikt is voor iedere fase in je leven. 

Je woont hier bovendien zeer centraal op loopafstand van scholen, supermarkten en het openbaar vervoer. 
Het nabijgelegen park De Brink is de plek bij uitstek voor kinderen om naar hartenlust te spelen. De snelweg rijd jij aan in een minuut of zes. 

Oudenbosch is een gezellig en historisch dorp met een groot aantal voorzieningen. Het historische centrum met diverse winkels, horeca, cultuurhistorische gebouwen en de haven bereik je in vijf minuten gemakkelijk op de fiets. Ga je met de auto dan zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. 
Sport en cultuur word je aangeboden door talrijke verenigingen. Bovendien kun je als natuurliefhebber je hart ophalen in de groene omgeving die zowel bestaat uit bos als polderlandschap.

Ben jij klaar voor je eerste of volgende stap op woongebied? Zoek jij een huis waar je nu en in de toekomst comfortabel kan wonen? Wij heten je van harte welkom bij deze TOFFe hoekwoning aan Esdoornstraat 33 in Oudenbosch.

Indeling

Via de entree kom je in de hal met meterkast, moderne toiletruimte, trapopgang en handige voorraadkast. 
Loop door naar de woonkamer die je zal verrassen. 

Aan de achterzijde van de living is namelijk een mooie uitbouw gesitueerd en de voormalige keuken in bij de ruimte betrokken.
Hierdoor profiteer je hier van een aangename hoeveelheid daglicht, een mooi uitzicht op de tuin en een zee aan ruimte. Het geheel is keurig afgewerkt met een plavuizen vloer, stucwanden, een fraai schuurplafond en een gezellige gashaard. 

Vanuit de woonkamer wandel je zo de keuken in. De massief houten keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van meer dan voldoende opbergruimte en de nodige inbouwapparatuur. Ook hier biedt de grote raampartij uitzicht op de heerlijke tuin. 

Aansluitend bevindt zich de praktische bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed.

Eerste verdieping

De trap brengt je naar de eerste verdieping waar je de beschikking hebt over drie volwaardige slaapkamers.
Alle kamers beschikken over grote raampartijen en zijn keurig afgewerkt met vloerbedekking en stucwanden. 

De moderne badkamer is geheel betegeld in een rustige neutrale kleurstelling. 
In de grote inloopdouche met modern douchepaneel met regendouche en massagejets kom jij helemaal tot rust. 
Verder beschikt deze ruimte over een dubbele wastafel met meubel en tweede toilet.

Tweede verdieping

De tweede verdieping bereik je hier via een vaste trap.
Momenteel is dit vertrek in gebruik als bergzolder. Ook de opstelling CV bevindt zich hier.
Heb jij nu of in de toekomst behoefte aan een extra (slaap)kamer dan heb je hier de ruimte én de mogelijkheid om deze te realiseren.

Tuin

Vanuit de woonkamer of keuken stap je zo de achtertuin in.
Deze is keurig aangelegd met meerdere terrassen en beplanting.
De vrijstaande stenen berging is uitgebreid met een sfeervolle overkapping. Hier geniet je al in het vroege voorjaar en van lange zomerse avonden.
Verder beschik je hier ook nog over een houten blokhut en een achterom.

Bijzonderheden

OPTIONELE GARAGEBOX
Achter de woning staat een garagebox die eigendom is van de verkopers van Esdoornstraat 33 Oudenbosch. Indien gewenst is er de mogelijkheid deze garagebox over te nemen. Dit geeft jou de gelegenheid je auto of motor veilig binnen te stallen of bied jou extra bergruimte voor je spullen. 

Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen en verkoper geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. 

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kenmerken