Beschrijving

In een rustige straat, op loopafstand van de winkels en het historische centrum van Oudenbosch ligt deze ruime en instapklare geschakelde gezinswoning.
Een woning waar jij met je hele gezin geniet van rust, ruimte en elkaar. Met 4 slaapkamers, een zonnige tuin met volop privacy en een prachtige woonkeuken ontbreekt het je aan niets en is het iedere dag fijn thuiskomen. 

De woning staat in het centrum van Oudenbosch. De winkels bereik je lopend binnen enkele minuten. Of het nu gaat om verse broodjes in de ochtend, een heerlijke maaltijd, borrelhap met flesje wijn, een nieuwe outfit of cadeautje voor een verjaardag, je vindt het allemaal in het diverse winkelaanbod van Oudenbosch.

Aan voorzieningen geen gebrek met meerdere basisscholen, een tweetal middelbare scholen, horeca, een NS-station, medische zorg en een keur aan (sport)clubs.
Oudenbosch heeft verder een rijke cultuurhistorische geschiedenis en is omgeven door een mooie natuur. 
Via de nabijgelegen uitvalswegen bereik je snel en gemakkelijk de steden Roosendaal en Breda, de Randstad en zelfs Zeeland en Antwerpen zijn binnen het uur aan te rijden.

Woon jij graag centraal in een levendig dorp en ben je op zoek naar een niet standaard woning? Dan nodigen we je van harte uit aan Chirurgijnslaan 20 in Oudenbosch. Zien we je binnenkort?

Indeling

Betreed de woning via de entree en kom binnen in de hal met berging, wasruimte en toiletruimte.
Loop door naar de ruime en lichte living. Door de grote raampartijen en schuifpui geniet je hier van veel en aangenaam daglicht. 
De woonkamer is voorzien van een houten vloer, stucwanden en handige inbouwkasten.

De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Er is meer dan voldoende plaats voor een grote eethoek om samen met je gezin, familie of vrienden te dineren en gezellige momenten te beleven. Via de schuifpui heb je een aangenaam zicht op de tuin. 

Heb jij  een grote keuken met eiland hoog op jouw verlanglijstje staan, dan maakt jouw hart hier vast een sprongetje.
Want de gesloten woonkeuken is hier toch wel de eyecatcher van de woning. De moderne lichte keuken heeft een groot werkblad en is voorzien van veel opbergruimte en de nodige inbouwapparatuur. Aan het gigantische eiland kun je heerlijk kokkerellen, tafelen of je krantje lezen. 
En wanneer je graag buiten eet, bereik je snel en gemakkelijk het terras via de openslaande tuindeuren.

Eerste verdieping

De eerste verdieping telt drie volwaardige slaapkamers. 
De badkamer beschikt over een ligbad, tweede toilet en een wastafel.

Tweede verdieping

De ruime, vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.
De grote dakramen zorgen hier voor volop daglicht.

Tuin

Naast een verzorgde voortuin beschikt de woning over een heerlijke zonnige achtertuin met terras, gazon en houten berging. 
Je geniet hier in alle rust en privacy van de mooie zomeravonden.

Bijzonderheden

Ten aanzien van de juistheid van deze informatie kan door TOFFwonen en verkoper geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aan de vermelde informatie en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. 

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Kenmerken